top of page

CALL FOR CAST AND CREW MEMBERS FILM PROJECT "ZWARTE IBIS"Synopsis


"Op zoek naar zichzelf begint een jonge vrouw een poëtische en sensuele reis door tijd en ruimte. De Spirit van het mythische figuur “Zwarte Ibis” neemt het hoofdpersonage en de kijker mee opeen collectief onderzoek naar de complexe en diep gelaagde wereld van Zwarte intimiteit."
OPROEP! (CALL FOR COLLABS)


Lijkt het jou tof om dit verhaal tot leven te brengen als film cast of crew member? Als cast member sta je vóór de camera als danser/acteur. Als crew member ben je onderdeel van het organisatorische team behind the scenes. We zijn nog volop op zoek naar talent om ons team vóór en achter de schermen te versterken. Heb jij een hart voor de gemeenschap en wil je deze zomer een onvergetelijke ervaring opdoen terwijl je wat bijverdient? Heb je een skill of interesse die je verder wil ontwikkelen? Dat kan bij ons! Black Speaks Back biedt een unieke omgeving waar ervaren en aspirerende makers/artiesten de werkvloer delen. We verwachten geen Hollywood-ervaring, maar wel motivatie, doorzettingsvermogen, punctualiteit en enthousiasme.


Momenteel zijn we nog op zoek naar figuranten en productiemedewerkers, een stylist/dresser, visagist, cinematograaf, en editor. Lees snel verder voor meer info!


Praktisch


Zwarte Ibis wordt een kortfilm (10-15 min). Zoals het thema van de film is de productie ambitieus, maar intiem. De draaidagen vinden plaats tussen 12 en 31 augustus en vallen voornamelijk in de weekenden (exacte data N.O.T.K.). In totaal zijn er 6 draaidagen waar je als crew member en hoofdpersonage alle 6 de dagen aanwezig bent. Overige cast members worden, afhankelijk van hun rol, 1-2 dagen op de set verwacht. Crew- en personagebeschrijvingen vind je onderaan dit document. Daarin staat tevens vermeld hoeveel dagen de verschillende personages op de set verwacht worden. De draaidagen vinden plaats in Amsterdam of omgeving. We verzorgen maaltijden op de set en voorzien in verschillende mate een vergoeding voor cast and crew members.


Meer informatie vind je in het document in de bijlage. Bij interesse, vul dit formulier in.


ZwarteIbis_info
.pdf
Download PDF • 298KB1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Jul 28, 2023
Rated 5 out of 5 stars.

Lit!

Like
bottom of page